E talafeagai le fa'apipi'i o se ato toso i fafo i totonu o le kapoti i lalo ifo o le ogaumu?

Mo le ogaumu laulau, tuʻu saʻo i totonu o le ogaumu kapeneta, o le kapeneta i lalo o le faʻapipiʻiina o ato toso faʻapea foʻi ma isi mea o loʻo avanoa, e leai se mea talafeagai pe le talafeagai, pe afai e faigofie le teuina, o loʻo i ai faitotoa o le kapeneta. tapuni, e leai se faafitauli.

1

Ma mo le ogaumu faʻapipiʻi, e le talafeagai le faʻapipiʻiina o se ato toso i fafo i totonu o le kapeneta i lalo ifo.E fa mafuaaga autu e pei ona taua i lalo.

1. le talafeagai e siaki ma toe lipea faagaau kesi

E iloa o le faagaau kesi o se siosiomaga o le fale, o le sootaga vaivai o le saogalemu kesi, faigofie i le matua, rodent u, ofuina ma loimata, faigofie e mafua ai le leakage kasa faafuasei, o le mea lea, e tatau ona siaki e le aunoa lona tightness.Ma afai o le ogaumu o loʻo i lalo o le faʻapipiʻiina o le ato, e tupu o loʻo i lalo foʻi le faga kesi, e le faigofie ona siaki ma toe faʻaleleia le faʻamau kesi, pe afai e te manaʻomia le sui o le kesi e manaʻomia foi ona aveese le ato poʻo le ogaumu. siitia ese, sili atu le le talafeagai, o lea e le talafeagai.

2. a'afia ai le maa e sui ai ogaumu ma le fetuutuuna'i o le damper

O lo'o fa'aogaina e le fai kuka o lo'o i ai nei maa, e masani lava ona mana'omia le sui o le maa pe a ma le afa tausaga, ma e ono i ai ni fetuutuunaiga i fa'amau fa'avela, pe a fa'apipi'i i lalo o le ato toso, e tatau ona si'i le fa'avela mo le sui o le maa, nai lo tatala le faitotoa o le kapeneta, e faigofie ona sui, ae aafia ai foi le fetuunaiga o le dampers kuka.Mai lenei manatu, o le faʻapipiʻiina o le ato toso i fafo e le talafeagai, o loʻo i ai faʻafitauli e aʻafia ai le ogaumu e sui ai le maa ma fetuunaiga dampers.

3. toso le ato e faigofie ona paʻi i le faagaau kesi e mafua ai le matala faʻaoga

Kesi faagaau ei ai se fetuutuunai patino, o le ai ai sagging, pe afai o le ogaumu i lalo o le faapipiiina o le ato toso, toso-i fafo mea teuina ato, i le faagasologa o le tuleia ma le tosoina, e ono paʻi atu i le faagaau kesi, paʻi. o le numera o taimi, e ono taʻitaʻia ai le ofuina ma le masaesae o le kesi kesi poʻo le faʻaogaina o le faʻamavaeina, e mafua ai le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le kesi, ma mafua ai le gase tele o kesi, lea e faʻaalia ai foi e le talafeagai le faʻapipiʻiina o le ato toso.

4. o mea teuina e faigofie ona palapala

Mo ogaumu kesi fa'apipi'i, o lo'o tu'u sa'o lava i totonu o le kapeneta countertop tatala, fa'apipi'i i le fa'apipi'iina o le ogaumu kesi, o le vaega pito i lalo ole ogaumu kesi o lo'o i totonu o le kapeneta.I le tasi itu, afai o le ogaumu laulau ma le kapeneta countertop e le o faʻamaufaʻailogaina, i le faʻaaogaina o le ogaumu pe a sopa le ulo, e foliga mai o le sua o le a tafe i luga o le ogaumu laulau ma le va i le va o le kapeneta countertop i le. o loʻo mulimuli mai, o loʻo faʻapipiʻiina i lalo ma se ato toso i fafo e teu ai mea, e mautinoa e faigofie ona palapala.O le vaega lona lua o le ogaumu ua fausia e masani ona manaʻomia le kapeneta i lalo o le faitotoa o le kapeneta poʻo le kapeneta e tuʻu ai se pu e faʻaoga ai le ea, ina ia mafai ai ona mu atoa le ogaumu kesi.Ina ia o'o mai nisi asu, pefu mai le va i totonu o le kapeneta, afai e teu le ato toso i fafo i ipu, o le a palapala.Afai, i le isi itu, e leai ni pu o le ea e faʻaagaga, o le a aʻafia ai le faʻafefe masani o le ogaumu, o lea e le talafeagai ai le faʻapipiʻiina o se ato toso i fafo i totonu o le kapeneta i lalo ifo o le ogaumu fausia mai lenei manatu. .


Taimi meli: Mati-02-2023
Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou